Zaterdagopvang

In De Klim-op bieden wij zaterdagopvang aan thuiswonende kinderen. Het doel van de opvang is dat de kinderen op een ontspannen wijze een fijne zaterdag hebben. Plezier staat centraal!

Tijdens deze opvang is er enthousiaste professionele leiding aanwezig die zorgt voor een uitdagend en gestructureerd programma. De nadruk ligt op wat het kind kan en wil. We zijn op de zaterdag niet gericht bezig met het aanleren van vaardigheden. Het gaat vooral om het maken van plezier. Op De Klim-op kunnen de kinderen zowel binnen als buiten spelen met allerlei spelmaterialen, ze kunnen hun creativiteit kwijt in een mooi kunstwerk of zich uitleven in een muziekactiviteit.
Bij De Klim-op kunnen de kinderen ook gebruik maken van een binnenzwembad, een gymzaal, een snoezelruimte en een aangepaste speeltuin.

Naast de juiste zorg en begeleiding proberen wij de kinderen een zo ontspannen mogelijk dagprogramma te bieden. We bieden verschillende activiteiten zoals bewegen in de gymzaal, snoezelen, buiten spelen, wandelen, springen op het springkussen of knutselen.
De kinderen kunnen in principe (bij voldoende aanmeldingen) elke zaterdag, gedurende het gehele jaar van 9.00 tot 16.00 uur gebruik maken van de zaterdagopvang. Vanaf 9.00 uur kunt u uw kind brengen. Tussen 15.30 en 16.00 uur kunt u uw kind weer ophalen.

Om gebruik te kunnen maken van deze opvang heeft uw kind een CIZ-indicatie nodig voor Zorg in Natura (ZIN) of een Persoonsgebonden Budget (PGB).