Nieuws
Berichtgeving naar aanleiding van de lockdown

Bericht aan ouders en verzorgers – ivm aangekondigde Lockdown – 20 december 2021

Bericht aan ouders en verzorgers – ivm aangekondigde Lockdown – 19 december 2021


CliniClowns

Wat een feest de CliniClowns waren weer vandaag bij ons op de Klim op! Wel achter het raam i.v.m. de corona regels. Maar zo fijn dat in deze tijd toch de clowns de kinderen weer kwamen opvrolijken! Bedankt weer CliniClowns, wij hebben genoten!


Netty 12,5 jaar in dienst bij Philadelphia

Hiep hiep hoera voor juf Netty! Zij is 12,5 jaar in dienst bij Philadelphia!๐Ÿฅณ


Diva Dichtbij bezoekt de Klim-op

Vorige week mochten een aantal kinderen genieten van een muzikaaloptreden van ‘Diva Dichtbij’. Wat was dit mooi! De kinderen hebben genoten!

Diva Dichtbij: bedankt voor de mooie momenten!

Philadelphia 60 jaar!

Maandag 28 juni was het feest op de Klim-op want Philadelphia bestaat 60 jaar!
Voor iedereen was er wat lekkers en mocht je verkleed naar de Klim-op komen!

Buiten was er op de parkeerplaats een grote muziektent
In de gymzaal werd samen muziek gemaakt en er kwam een innovatie kar langs op de groepen.

Iedereen bedankt voor de super leuke dag.

Thea Strous 40 jaar in dienst!

Thea Strous is 40 jaar in dienst! Dit hebben we gevierd met gebak, we hebben een lied gezongen voor Thea en ze kreeg een โ€˜Thea-tourโ€™ langs verschillende locaties waar Thea werkzaam is geweest!

Sophia 65 jaar!

Hiep hiep hoera, feest! Sophia is 65 jaar!๐ŸŽ‰ Ze mocht de nieuwe naam van ons buiten plein onthullen๐Ÿ˜Ž ‘Sophia Mulder Plein’.


Nieuwe speeltoestellen

We zijn een paar mooie speeltoestellen en een nieuw waterbed rijker..! We hopen op een mooie Lente/Zomer met veel buitenplezier.

Anita 25 jaar bij Philadelphia!

Vandaag werkt Anita 25 jaar bij Philadelphia. ๐ŸŽ‰ Dit vierden we met taart! We hopen dat je nog heel lang bij ons blijft werken!

Sinterklaas feest!

Afgelopen donderdag was het zover, Sint en zijn Piet kwamen bij ons langs op de Klim op! Door deze bijzondere tijden hebben ze voor alle kinderen een persoonlijke boodschap ingesproken. Via de open deuren van de groepen zijn ze toch nog een beetje langs geweest. Iedereen kreeg een cadeautje en we hebben deze dag patat met bitterballen gegeten. Wat een feest, de kinderen hebben genoten! Bedankt Sint en Piet!

Beslisboom

Clini Clowns

De Clini Clowns mochten, vanwege de Corona, niet bij ons optreden. Nu hebben zij iets heel leuks voor ons bedacht, ze treden op van achter het raam. Wat een goed idee, want nu konden onze kinderen toch genieten van deze leuke voorstellingen!