Nieuws

Thea Strous 40 jaar in dienst!

Thea Strous is 40 jaar in dienst! Dit hebben we gevierd met gebak, we hebben een lied gezongen voor Thea en ze kreeg een ‘Thea-tour’ langs verschillende locaties waar Thea werkzaam is geweest.

Sophia 65 jaar!

Hiep hiep hoera, feest! Sophia is 65 jaar!🎉 Ze mocht de nieuwe naam van ons buiten plein onthullen😎 ‘Sophia Mulder Plein’.


Nieuwe speeltoestellen

We zijn een paar mooie speeltoestellen en een nieuw waterbed rijker..! We hopen op een mooie Lente/Zomer met veel buitenplezier.

Anita 25 jaar bij Philadelphia!

Vandaag werkt Anita 25 jaar bij Philadelphia. 🎉 Dit vierden we met taart! We hopen dat je nog heel lang bij ons blijft werken!

Sinterklaas feest!

Afgelopen donderdag was het zover, Sint en zijn Piet kwamen bij ons langs op de Klim op! Door deze bijzondere tijden hebben ze voor alle kinderen een persoonlijke boodschap ingesproken. Via de open deuren van de groepen zijn ze toch nog een beetje langs geweest. Iedereen kreeg een cadeautje en we hebben deze dag patat met bitterballen gegeten. Wat een feest, de kinderen hebben genoten! Bedankt Sint en Piet!

Beslisboom

Clini Clowns

De Clini Clowns mochten, vanwege de Corona, niet bij ons optreden. Nu hebben zij iets heel leuks voor ons bedacht, ze treden op van achter het raam. Wat een goed idee, want nu konden onze kinderen toch genieten van deze leuke voorstellingen!


Kevin neemt na 12 jaar afscheid van de Klim-op. We gaan hem erg missen.
Hij mag op zijn laatste dag eindelijk een keer in zijn favoriete kleren werken.

Grote Smurf

Bertha met pensioen!

Bertha heeft, na 21 jaar werkzaam geweest te zijn binnen de Klim-op, afscheid genomen als busbegeleidster. Zij kan nu gaan genieten van haar pensioen. Bertha, bedankt voor alles!

Start nieuwe groep ‘De Paardenbloem’!

Vandaag is er een nieuwe groep gestart, genaamd : ‘De Paardenbloem’! 
De Paardenbloem werkt vanuit een ruimte binnen de manege van IJsselmuiden (SPGIJ). Hier doen kinderen taakgerichte opdrachten en worden er praktische vaardigheden aangeleerd. Deze opening hebben we feestelijk gevierd met natuurlijk een stukje taart!

We wensen de kinderen en begeleiders van de paardenbloem veel plezier toe!

Duikteam ‘de Oester’, bedankt!

Duikteam de Oester in Kampen heeft een casinoavond georganiseerd. De opbrengst van deze avond hebben ze gedoneerd aan 3 goede doelen, de Klim-op was één van deze goede doelen. Van de opbrengst heeft de Oester spullen voor onze gymzaal gekocht. We hebben veel mooie spullen gekregen met als hoogtepunten twee rollerboards en een nieuwe grote parachute. Duikteam de Oester, heel erg bedankt!!

De Klim-op is er voor jou!

Eens per jaar moeten wij een teamreflectie maken. Dit jaar een zelfgeschreven nummer met een videoclip! In de videoclip zijn (bijna) alle collega’s van de Klim-op te zien.


Sinterklaas!

Wat een mazzel Jelle mocht bij Sinterklaas op schoot!

Kinderboekenweek feest

Hallo allemaal! Een heleboel foto’s van een super leuke dag! Vandaag hebben we de Kinderboekenweek gevierd op de Klim-op. Het thema is ‘Reis mee!’ We hebben door verschillende landen gereisd en daar van alles kunnen proeven, horen, zien, ruiken en voelen! De broertjes en zusjes mochten ook gezellig mee vandaag! Bedankt dat jullie er waren! Op de gang was er een treinrails en daar zat Astrid met Bennie de handpop! Hopelijk heeft iedereen een leuke middag gehad?

Studiedag 7 oktober

Vandaag stonden er 4 workshops op het programma voor alle mederwerkers van ODC de Klim-op; 1. Muziek en het brein 2.Wat is een normale seksuele ontwikkeling? 3.LACCS: ‘de blikopener’ 4.Een creatieve workshop met je handen. De busbegeleiders mochten deelnemen aan de gebarentraining en de EHBO cursus. Door Catering-cts werd er gezorgd voor een heerlijke uitgebreide lunch!

Welkom terug van vakantie kleurenfeestje!

 

De tent is klaar voor de vakantieopvang.

 

Motordag 2019 was weer een feest!

 De kinderen van de Klim-op hebben weer genoten van de  motordag van Stichting Live Life!

Personeelsuitje


NieuwsbriefHenrieke is getrouwd!

Ze kwam even op bezoek. Bij haar groep
de Witte Waterlelie met haar bruidegom.
We wensen haar een hele fijne dag!


Vacature

We zoeken een begeleider:

https://werkenvoorphiladelphia.nl/jobs/2019-06-11/begeleider-kindjeugd-en-gezin-logeerhuis-de-kamperfoelie-kampenHerma met pensioen

Herma uit onze keuken heeft vandaag afscheid genomen.
We gaan je missen……

wärtsilä powerrun

23 mei was de wärtsilä power run in Kampen! Wärtsilä ondersteunde verschillende goede doelen waaronder de Klim-op. We hebben een mooie cheque ontvangen

De Klim-op doet mee met de wandelvierdaagse van de Amandelboom

20-5-2019 De Klim-op doet mee aan de vierdaagse