Nieuws

Opening Logeerhuis Kamperfoelie

Donderdag 6 oktober was een feestelijke dag. Logeerhuis ‘de Kamperfoelie’ werd officieel geopend. Marne en Julian V mochten met de wethouder het lint doorknippen. Daarna kon het gebouw bekeken worden. Het was heel gezellig. Er was live muziek, de Pow Patrol was aanwezig. Iedereen kon genieten van taart en hapjes. Kortom een dag om met een big smile aan terug te denken. Allen heel hartelijk bedankt voor uw aanwezigheid, de lieve woorden, de mooie cadeautjes,enzovoort We hopen dat onze logees zich snel “thuis” zullen voelen en met plezier zullen logeren.
Het trotse team van de Kamperfoelie.

 

 

Afscheid Thea Pijlman

Pijlman heeft donderdag 6 oktober afscheid genomen van de Klim-op. Na heel wat jaren gewerkt te hebben als manager gaat ze een nieuwe uitdaging aan.
We hadden een afscheids receptie met lekkere hapjes en veel cadeautjes. Thea heeft ons ook verwend met een mooi prentenboek en een teamspel om samen met je collega’s te spelen.
We willen Thea bedanken voor de fijne jaren en we wensen haar heel veel plezier met haar nieuwe baan.

 

Afscheid Jacomien

Op 13 juli hebben we afscheid genomen van Jacomien Hekhuizen. Jacomien heeft ruim 50 jaar in de huishouding op de Klim-op gewerkt! Samen met alle kinderen en medewerkers hebben we voor haar gezongen op het grote plein. Het was een feestelijke dag, met taart en heel veel cadeautjes voor Jacomien.
Jacomien, bedankt voor alles!

 

 

Berichtgeving naar aanleiding van de lockdown

Bericht aan ouders en verzorgers – ivm aangekondigde Lockdown – 20 december 2021

 

 

Bericht aan ouders en verzorgers – ivm aangekondigde Lockdown – 19 december 2021

 

 

CliniClowns

Wat een feest de CliniClowns waren weer vandaag bij ons op de Klim op! Wel achter het raam i.v.m. de corona regels. Maar zo fijn dat in deze tijd toch de clowns de kinderen weer kwamen opvrolijken! Bedankt weer CliniClowns, wij hebben genoten!

 

 

 

Netty 12,5 jaar in dienst bij Philadelphia

Hiep hiep hoera voor juf Netty! Zij is 12,5 jaar in dienst bij Philadelphia!🥳

 

Diva Dichtbij bezoekt de Klim-op

Vorige week mochten een aantal kinderen genieten van een muzikaaloptreden van ‘Diva Dichtbij’. Wat was dit mooi! De kinderen hebben genoten!

Diva Dichtbij: bedankt voor de mooie momenten!

Philadelphia 60 jaar!

Maandag 28 juni was het feest op de Klim-op want Philadelphia bestaat 60 jaar!
Voor iedereen was er wat lekkers en mocht je verkleed naar de Klim-op komen!

Buiten was er op de parkeerplaats een grote muziektent
In de gymzaal werd samen muziek gemaakt en er kwam een innovatie kar langs op de groepen.

Iedereen bedankt voor de super leuke dag.

Thea Strous 40 jaar in dienst!

Thea Strous is 40 jaar in dienst! Dit hebben we gevierd met gebak, we hebben een lied gezongen voor Thea en ze kreeg een ‘Thea-tour’ langs verschillende locaties waar Thea werkzaam is geweest!

 

Sophia 65 jaar!

Hiep hiep hoera, feest! Sophia is 65 jaar!🎉 Ze mocht de nieuwe naam van ons buiten plein onthullen😎 ‘Sophia Mulder Plein’.

 

 

 

Nieuwe speeltoestellen

We zijn een paar mooie speeltoestellen en een nieuw waterbed rijker..! We hopen op een mooie Lente/Zomer met veel buitenplezier.

 

Anita 25 jaar bij Philadelphia!

Vandaag werkt Anita 25 jaar bij Philadelphia. 🎉 Dit vierden we met taart! We hopen dat je nog heel lang bij ons blijft werken!

Sinterklaas feest!

Afgelopen donderdag was het zover, Sint en zijn Piet kwamen bij ons langs op de Klim op! Door deze bijzondere tijden hebben ze voor alle kinderen een persoonlijke boodschap ingesproken. Via de open deuren van de groepen zijn ze toch nog een beetje langs geweest. Iedereen kreeg een cadeautje en we hebben deze dag patat met bitterballen gegeten. Wat een feest, de kinderen hebben genoten! Bedankt Sint en Piet!

Beslisboom

Clini Clowns

De Clini Clowns mochten, vanwege de Corona, niet bij ons optreden. Nu hebben zij iets heel leuks voor ons bedacht, ze treden op van achter het raam. Wat een goed idee, want nu konden onze kinderen toch genieten van deze leuke voorstellingen!